Ghosttown 2010

POSTED: 30-11-2009

In een schemerig gebied tussen fictie en werkelijkheid ligt een vervaarlijke stad waar gedoemde zielen ronddolen. Hier heerst de handlanger van de duivel, de voorbode van vernietiging. Slechts enkele stervelingen kwamen zonder kleerscheuren terug van een bezoek aan deze stad. De minder gelukkigen zullen voor eeuwig dienen onder de macht van de duisternis.

Zaterdag 27 maart 2010 is de datum dat je de jaarlijkse uitdaging aan kunt gaan.  Wat zal overheersen? De angst voor het oneindige of het verlangen naar het nummer één early hardcore event: Ghosttown!

Ook in 2010 zullen de poorten van de vertrouwde locatie, de Vechtsebanen in Utrecht, eenmalig open gaan voor een groot feest. Wil je een van de uitverkorenen zijn om deel uit te maken van een nieuw hoofdstuk in de hardcore-geschiedenis, twijfel dan niet te lang, aangezien Ghosttown jaarlijks uitverkocht gaat.

De voorverkoop begint op 1 december om 10:00 uur bij Ticketonline.nl en op www.dance2eden.nl.  Uiteraard kun je ook terecht bij jouw filiaal van Free Record Shop of Primera.
Kaarten kosten € 32,50. De hele decembermaand geldt bovendien een aantrekkelijke Early Ghost korting van een tientje. Je betaalt dus slechts € 22,50 wanneer je je kaartje voor 31 december 2009 koopt.

Binnenkort zal de trailer met daarin de veelbelovende line-up van Ghosttown 2010 online komen.
Hou Ghosttown.nl in de gaten voor de laatste info en check de aftermovie van Ghosttown 2009.

Nieuws

Archive ▾