Aftermovie Ghosttown 2012 online

POSTED: 19-11-2012

Ever since the early days, people have searched the premises for the origin.
The force from the source. The holy grail of unity.
The Blueprint Of Hardcore!
It’s a formula that describes the outlines of concept.
A tremendous treasure, protected by furious firedrakes.
Hidden in the deep dark dungeons of a sinister city…
GHOSTTOWN!

En wát ging het op 3 november weer als vanouds los in ‘the sinister city’ Ghosttown. De dreunende kicks en zagende synths klinken nog door in ons hoofd. Van de heerlijke opbouwende oldschoolset van Voodoo Child via de Cenobite sounds van Tellurian en de live-klappers van G-Town Madness en MD&A naar de laatste restjes early-energy die Frantic Freak weer als geen ander uit het publiek wist te rammen.

Maar ook de nieuwe millennium area was een verademing voor de vele hardcore-liefhebbers die begin deze eeuw voor het eerst naar feesten gingen. Onder andere Armageddon Project, Catscan en Ophidian wisten met hun platenkeuze precies de juiste herinneringen aan deze tijd op te roepen, waarna Radium met z’n exclusieve early frenchcoreset de zaal tot op het bot wist uit te putten.

Zo was er op de 2012 editie van Ghosttown echt voor ieder wat wils en Dance 2 Eden kijkt dan ook, mede dankzij de sfeer die jullie met z’n allen wisten neer te zetten, terug op een meer dan geslaagde en supervette Ghosttown - The Blueprint Of Hardcore.

Check hier de aftermovie en spot jezelf of je vrienden hier op de foto’s.

Blijf dance2eden.nl in de gaten houden of volg Dance 2 Eden op Facebook en Twitter voor al het nieuws m.b.t. de komende events in 2013. Diverse livesets van Ghosttown 2012 zullen binnenkort te beluisteren zijn op de Soundcloud en verschillende oldschool video’s zijn te checken op het YouTube kanaal van Dance 2 Eden.

SEE YOU NEXT YEAR @ 20 YEARS GHOSTTOWN!

- The Blueprint of Hardcore -

Nieuws

Archive ▾