Eden Rave – The Reunion: all you need to know

POSTED: 31-03-2014

Het is alweer precies een jaar geleden dat Dance 2 Eden de Eden Rave keihard terug bracht met ‘The Reunion’! Het feest had alles wat je van een reünie kunt verwachten: De gezichten van toen, de sound van toen, maar bovenal die ongekend gezellige sfeer van toen!

Slechts één keer per jaar heb je de kans om deze unieke gathering van Early- en Oldschool freaks van toen en nu bij te wonen. En laat dit nu net a.s. zaterdag 5 april zo zijn! Dan herleeft het gevoel van de jaren negentig. Tijdens Eden Rave – The Reunion zal de beroemde beukhal Central Studios tot de rand gevuld zijn met herinneringen.

In dit bericht vind je alles wat je verder moet weten over het feest.

Mocht je de speciale trailer gemist hebben, check ‘m hier nog een keertje.

Timetable

Area 1: Eden Rave

22:00 – 23:30     Paralizer vs. Petrov
23:30 – 00:30     Panic
00:30 – 01:30     Buzz Fuzz vs. Gizmo
01:30 – 02:30     The Masochist
02:30 – 03:30     Bass-D
03:30 – 04:30     The Viper
04:30 – 06:00     Mental Theo

MC: TMC

Area 2 : Oldschool Gangsters

22:00 – 23.00: Ton TB
23:00 – 24:00: Genius
00:00 – 01:00: Francois
01:00 – 02:30: Rob & MC Joe
02:30 – 03:30: Ricos
03:30 – 04:30: Yves Deruyter
04:30 – 05:30: Stanton

MC: Alee

Tickets & VIP deck
Tickets voor Eden Rave – The Reunion kosten slechts € 25,- per stuk. Een VIP-ticket heb je al voor € 32,50. Met een VIP-ticket heb je toegang tot het VIP-deck bij de DJ booth. Ook kun je het feest binnen via de speciale VIP-entree links van de reguliere ingang.

Vorig jaar was Eden Rave vooraf uitverkocht. Wacht dus niet te lang meer met het kopen van een kaartje als je dit feest niet wil missen. Voor je het weet moet je weer een jaar wachten.. 

Merchandise
Bij een gedenkwaardige editie van de Eden Rave hoort natuurlijk een speciaal aandenken. Er zijn zaterdag dan ook T-shirts en hoodies verkrijgbaar met daarop het Eden Rave – The Reunion artwork. Ze zijn verkrijgbaar bij de merchandise stand, waar je ook terecht kunt voor andere Dance 2 Eden merchandise.

Vervoer
Central Studios ligt aan de westkant van Utrecht vlakbij de A2 (afslag 7). Het adres is Gietijzerstraat 3-5 te Utrecht. Check Google Maps voor een routebeschrijving. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Let wel op dat je je auto op een officiële parkeerplek zet om een boete te voorkomen.

Openbaar vervoer
Per trein: Vanaf NS station Utrecht Zuilen loop je binnen 5 minuten naar de Central Studios.

Per bus heen: Vanaf Centraal Station Utrecht neem je buslijn 14 richting Industrieterrein Cartesiusweg. Na ± 10 minuten stap je voor de deur uit bij de halte Gietijzerstraat.

Pendelbussen terug: Vanaf 04:00 uur rijden er pendelbussen die je voor € 3,- naar Utrecht Centraal brengen.

Lockers
In de Central Studios kun je een locker huren om je jas of tas in op te bergen. Deze kun je delen met wat vrienden. Tijdens het event kun je terug naar je locker als je er wat uit nodig hebt.

Camera’s
Alle soorten camera’s zijn toegestaan. Deel je foto’s en filmpjes met de wereld en zet ze op internet!

Rookbeleid
Central Studios is een horecagelegenheid en daar mag dus niet gerookt worden. Er is uiteraard een speciale rookruimte aanwezig voor diegenen die roken.

Drugsbeleid
Het beleid van de politie Utrecht ten aanzien van drugs is zero tolerance.  Er zijn dus geen geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) toegestaan.

ID
De minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zicht te legitimeren. Zorg er dus voor dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt, zoals een rijbewijs, paspoort of Nederlandse identiteitskaart.

Website en social media
Al het nieuws omtrent Eden Rave – The Reunion volg je op Facebook en Twitter. Of check dance2eden.nl voor de overige info. Live-sets van voorgaande edities van Eden Rave kun je checken op Soundcloud en video’s op het YouTube kanaal.

Welkom op het weerzien. Eden Rave – The Reunion

Nieuws

Archive ▾