Dance 2 Eden presents: Hardcore Alliance

Dance 2 Eden presents: Hardcore Alliance

POSTED: 20-11-2014

Met Ghosttown nog vers in het geheugen en in het bijzonder de Hardcore Alliance area, kondigt Dance 2 Eden met trots een nieuw evenement aan.

14 maart 2015: Hardcore Alliance op eigen benen
Hardcore Alliance is in 2013 ontstaan als area op Dance 2 Eden Outdoor, als de ultieme combinatie tussen millennium en hedendaagse hardcore.

Het was direct een doorslaand succes. Tijdens de twee laatste edities van Ghosttown is dit concept in area 2 verder doorgezet en na drie meer dan geslaagde gastedities is het hoog tijd voor Hardcore Alliance om op eigen benen te staan.

Op 14 maart 2015 zal Central Studios dan ook het toneel zijn van de eerste zelfstandige editie van Hardcore Alliance.

Three areas. One alliance.
Hardcore Alliance is een verbond tussen de hardcore van vandaag, de millennium hardcore van 2000-2007 en de early hardcore van de jaren ‘90. Samen dekken deze kenmerkende periodes het complete spectrum van de hardcorescene. Iedere hardcorelefhebber heeft zijn roots wel in een van deze periodes liggen. Dat is waar Hardcore Alliance om draait. Alle hardcorefans samen. Three area’s. One alliance. 

Area 1: Hardcore
Area 2: Millennium hardcore
Area 3: Early hardcore

Een dijk van een line-up
De line-up wordt over enkele weken gepresenteerd. Maar een ding kan Dance 2 Eden vast melden: het is een dijk van een line-up! In alledrie de zalen kun je iconen verwachten, die hun eigen stijl vol hardcore passie zullen vertegenwoordigen.

En, wegens succes geprolongeerd, area 3 wordt het domein van slechts één soloartiest. 7 Uur lang!

Early bird tickets voor slechts 20 euro
De voorverkoop voor Hardcore Alliance begint aanstaande zaterdag 22 november om 10:00 u. Koop je voor 31 december 2014 je ticket, dan betaal je slechts 20 euro. Dus wil je voordeliger uit zijn, sla dan voor het eind van het jaar je slag. Kaarten zijn verkrijgbaar via dance2eden.com/tickets of in een winkel van Primera bij jou in de buurt.

Facebook
Meld je aan voor het event op Facebook en houd facebook.com/dance2eden in de gaten voor het laatste Hardcore Alliance nieuws. Of check dance2eden.com voor alle overige info. Live-sets van voorgaande Hardcore Alliance areas kun je checken op Soundcloud en video's op het YouTube kanaal.

Join the Hardcore Alliance!

Nieuws

Archive ▾